vrijdag 12 december 2014

Oefening baart kunst!!!

En zo is het maar net...terwijl ook hier de kerstsfeer steeds meer tot zijn recht komt, en het decoratie virus hoogtij dagen viert, probeer ik mij een wegwijs te maken op het blogplatform. Blanco als ik ben op het gebied van bloggen vergt dit natuurlijk wel enige inspanning, wat ik overigens magnifiek leuk vind om te doen. Gelukkig sta ik er in dit oerwoud van URL, HTML, de oppermachtige Google, Follow en no-follow links en niet te vergeten de Stichting Reclame Code, niet alleen voor. Via de site van bloggenenloggen.nl krijg ik unieke hulp, waarvoor ik natuurlijk stevig in mijn handjes mag knijpen. Met haar website doorspittend en daarin alle informatie die je als blogger zó nodig hebt, kom ik steeds dichter bij een stukje zelfstandigheid op dit gebied. Heerlijk gewoon!!!
Wetende dat dit is wat ik het allerliefst doe, wil ik proberen om in het nieuwe jaar meerdere interessante, leuke bedrijfjes te benaderen om voor hun pakkende posts / stukken te gaan schrijven. En dan vooral de kleine ondernemer te benaderen, die nou juist zoveel ziel en zaligheid legt in dat ene originele concept.

2015!!!! Here I come...

Ik ga lekker knallen dit aankomende jaar, met mijn blog puurhappy@blogspot.nl kan ik heerlijk sprankelend het nieuwe jaar in, en wellicht word 2015 nog sprankelender wanneer er een kleine mini me op komst is. Zoals de door mij meest begeerde zangeres P!NK zeg: " Who knew ". Voor nu alvast een super sprankelend weekend gewenst!!!


4 opmerkingen:

 1. Wist niet dat we zo'n mooi schrijvers talent in de familie hadden.
  En weet zeker dat 2015 een prachtig jaar voor je gaat worden 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik zó ontzettend lief van je. Samen gaan we knallen het aankomende jaar. Heb er nu al zin in..jippieieieie!!!!

   Verwijderen
 2. Leuk zo'n enthousiaste post! Het gaat je vast lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Nicole, ik ga er dan ook lekker voor de volle 100% tegenaan, vind het zo onwijs leuk om te doen. Bedankt voor je leuke reactie. Dat doet me goed

  BeantwoordenVerwijderen