maandag 29 december 2014

This was it!!! 2014

Altijd leuk, ff een kleine terug blik op het afgelopen jaar!!! Met zonnige momenten, en intens verdrietige momenten, met een super leuke vakantie , met de start van mijn blog, en de start van een nieuwe sport, fietscross.



Met lieve familie, en vrienden die als familie zijn, waarbij je altijd welkom bent, en je je thuis voelt, die je overladen met hun gebruikte baby spulletjes, van pap flesjes tot autostoeltjes. Met broodjes knakworst op de woensdagmiddag, en de de jaarlijks terug kerende traditie van de dutchsupercross, daar waar we met elkaar al maanden warm voor lopen. Met de lol die je hebt, als je weet dat je een klein vriendje samen onwijs blij gaat maken. 
 
Door te beseffen wat je hebt, en daar gelukkig mee bent. Dat je je bewust geworden bent van wie je bent en wat je kunt,en daar mee lekker aan de slag kunt. Al deze momentjes zijn wat 2014 was!!! Vanaf het nieuwe jaar ga ik natuurlijk flink aan de weg timmeren, mijn blog krijgt een andere look, maar de verhalen zullen net als nu puur & happy zijn en daarbij recht uit het hart komen. 

Bij deze het jaar van....







 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten