maandag 1 augustus 2016

Be Married deel 2

En hoeveel delen van Be Married kun je hebben?

Ik kan je vertellen dat er nog een deeltje aan zit te komen, maar daarvoor moeten we toch echt eerst de bruiloft achter de rug hebben. In volle voorbereiding we are!!!

  

Afgelopen vrijdag ging ik samen met mama naar de kapster, iets wat we nooit samen doen, maar dit was wel de ideale gelegenheid. Ben benieuwd of ze een keer mee gaat naar een tattoo shop, ik denk enkel als support.


Enfin de schaar ging erin, en ik had serieus zenuwen. Want ik wilde verre van voor lul lopen op de bruiloft. Dus liet ik mama de spits af bijten zodat ik nog een beetje op zoek kon gaan naar idee├źn, en mezelf bij elkaar kon rapen. Ik struunde rond in modieuze bladen en nam mezelf voor dat als dit niks werd ik op zoek moest gaan naar een leuke beanie die mijn mislukte kapsel moest bedekken.


Gelukkig wist de kapster mijn haggie te redden, en maakte van mijn coupe du troep, een coupe waarmee ik mezelf prima kan vertonen tijdens de plechtigheid. 

Natuurlijk wil ik er top uit zien op de bruiloft, en ik ben niet zoals als alle andere meiden die het hebben over jurkjes en alle daarbij behorende noodtoestanden. Nee ik ben van het "ik zie het wel komt vast goed niet druk om maken." Ik vind vast wel iets leuks, iets wat bij me past en waar ik gerust nog een keer in durf te lopen.

To impress the ladies : ) weliswaar.

En het is gelukt, op de valreep en dat zonder me er zorgen om te maken. Ik wist het gewoon. Dit komt goed.

De kleuren zijn precies zoals ik me had voorgesteld. En het leukste is....ik kan er gewoon skate schoentjes onder aan.


Thank god het bestaat. Geen lak of kak schoentjes. Geen irritante instappers of torenhoge pumps waarvan ik tot voor kort het bestaan nog niet wist, maar de old school skate schoen. En ik ben gered.

Ik geef alvast een kleine sneakpreview. En ligt een tipje van de sluier op, -jeetje wat een woordspeling in een tekst als deze-  en soms moeten dingen een beetje een verrassing blijven. Al loop ik het allerliefst nu al de show te stelen.


Of ik er leuker uit zie dan de bruid?? Who knews...gelukkig ken ik bruid. En maak ik in  mijn jumpsuit, of zoals zij het zegt "springpak" meer kans om dat boeket te vangen.

Want achter een boeket aan duiken met een jurk aan??? Ik weet niet , maar dan zien ze toch je onderbroek is mij altijd vertelt. Met een jurkje aan moet je altijd netjes met je benen over elkaar blijven zitten, mag je niet koppeltje duikelen en al helemaal geen boompje klimmen. Jammer dames...deze is toch echt voor mij.

Soon to be Married i am!!!!


Afbeeldingsresultaat voor i am looking forward to your lesbian wedding

afbeelding verkregen via jarofquetos.com

Zodat vriendin Melissa dat Bouquet kan vangen. Want een tijdje geleden stuurde ze deze afbeelding. Ik pieste bijna in broek, hoe geniaal !!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten