woensdag 28 januari 2015

Een stapeltje olifanten

We begonnen eraan en we maakten het af. Ietwat onwennig zoals u hier eerder heeft kunnen lezen, maar een bloedbad bleef uit. Gelukkig!!! Hij is af mijn stapeltje olifanten die ik straks heel vakkundig op de babykamer in wording op ga hangen. Je kunt natuurlijk als een zot naar die kei leuke belachelijk dure baby zaakjes sjeesen maar hoe leuk is het als je gewoon van je stapeltje oude favoriete t shirts en her een der stukje stof zelf aan de slag kunt gaan. Het heeft even geduurd ik werd er zelfs ingetogen rustig van zelfs zo rustig dat ik soms vergat te praten iets wat bijna niet voorkomt kan ik u vertellen.

En hij is leuk geworden vind ik zelf, een beetje trots is dan ook wel op zijn plaats.... En ik heb het virus te pakken, net als mijn goede vriendin Margriet welke ook al dagen achtereen niet achter haar naaimachine is weg te slaan.
Zo nu en dan wagen wij ons naar buiten op zoek naar leuke stofjes, biaisband en vitamine D. De rest van de vitamines vullen we aan met fruit en vers geperste sinaasappeltjes. Want wie creatief wil zijn moet goed eten en vooral veel water drinken.Margriet knutselde gezellig wat tutteldoekjes en speendoeken in elkaar, de eerste afnemers hebben zich al gemeld. Benieuwd hoe het die kids vergaat,  er kan naar hartenlust getutteld worden want ze zijn leuk....erg leuk!!!3 opmerkingen:

 1. Wat zijn jullie super goed en lekker crea bezig!!! Errug leuk!! Ga vooral zo door!
  Liefs anniek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankje Anniek, ik kan je verzekeren dat het erg leuk en verslavend is... We kunnen moeilijk stoppen en gaan door tot in de late uurtjes:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankje Anniek, ik kan je verzekeren dat het erg leuk en verslavend is... We kunnen moeilijk stoppen en gaan door tot in de late uurtjes:-)

  BeantwoordenVerwijderen