dinsdag 31 mei 2016

We are so Hooked !!!

Hooked Event 2016


Vanuit je achtertuin in het zonnetje een nieuwe post schrijven hoe lekker is dat. Ik doe het gewoon lieve mensen. Omdat dat gewoon genieten is, en het is mijn werk. En zolang genieten en je werk prima samen gaan ben ik een gelukkig mens

In zonnetje een post schrijven over het Hooked event van afgelopen weekend is wat mij betreft de kers op de taart.

Claudia en ik gooiden ons zelf in de trein, bepakt met twee tassen vol handdoeken, slippers en alles wat we nodig dachten te hebben zoals een koelbox en een elk een Star Bucks koffie gingen wij op weg naar Workum.


Al snel vond Claudia haar Star Bucks koffie de weg naar de grond, en des te harder dacht ik..."had ik toch maar die pamper doekjes mee genomen." Maar hè, we zijn beide volwassen wat kan er gebeuren. Nou dit dus....En ik weet niet of je de formaat beker van de Star Bucks kent, en daarbij het formaat van een coupé van een Arriva trein, maar ik kan je vertellen dat de koffie tot aan je enkels staat.


Een dikke twee uur later arriveren we in Workum waar het Hooked treintje ons normaliter op zou komen pikken, maar het bleef angstvallig stil rondom het treintje dus pikte een attente Hooked medewerker ons op. In de auto al hebben we dikke lol, en tijdens het event komen we deze vrolijke snuiter geregeld even tegen.


In no time staan we aan het begin van het festival terrein. Claudia gewapend met mijn fototoestel om de meest vette plaatjes te schieten. Ik gewapend met een volle koelbox en een flinke dosis spierballen.

Hooked is een jaarlijks terugkerend event op het strand van Workum, iets waar met name de liefhebbers van extreme sporten hun hartje meer dan op kunnen halen.

En omdat ons hartje dezelfde liefde voor die sporten ontwikkeld heeft konden we niet anders dan gewoon big time genieten.

Al snel worden we opgeslokt door tal van leuke activiteiten waaronder deze baas. Pretty impressive don't you think?


Een kleine tien minuten later vinden onze strandlakens een geschikt plekje om bloot gesteld te worden aan dat zonnetje. En leuker nog aan dat perfecte windje die er staat. Ideaal voor al de diehards die gewoon lekker met Kite en al het water op gaan.


Op het strand is het gezellig druk, en de kleurrijke kite's die her en der verspreid liggen maken het feest compleet. Super vrolijk worden we ervan. Onze schoentjes ruilen we snel in voor slippers, and off we go!! Tijd om Hooked te verkennen.


Wat een super sfeertje hangt er hier, iets wat ons juist zo aantrekt. De mensen zijn relaxed en iedereen heeft het leuk. Grappig, want ik merk het veel  dat mensen in dit wereldje en in het wereldje van skate en bmx  over het algemeen een stuk relaxter in het leven staan, en daardoor ook vaak het gelukkigst zijn. Iets wat ook uit verschillende onderzoeken is gebleken. Mooi because it fits just right for us.We nemen even een kijkje bij de pump track die opgebouwd is, echt te leuk!! Deze kleine dare devils wagen en ritje op de bmx-jes. Dat het best spannend is mag duidelijk zijn.


Maar hè je kunt natuurlijk ook gevaarlijk belachelijk met je kleine neusje verschroeid zijn aan het schermpje van de tablet en daar gewoon een verbrand neusje en vierkante oogjes aan over houden . Nee dan zo veel liever lekker de spanning van de pumptrack opzoeken. En wie is er niet groot geworden met knieën vol pleisters?


De kids @ Hooked leven zich helemaal uit tijdens dit event, en geef ze eens ongelijk.


En niet alleen de kids leven zich uit. Zo blijkt...het is dat ik het nog niet goed genoeg onder de knie heb maar wat kriebelt het toch om ook gewoon lekker mee te doen.


Nog maar even oefenen dus met skateboarden en Bmx!!!! en dan misschien volgend jaar dit??
Yeah wright, kijk ik heb grenzen. En dit is er waarschijnlijk één van. Maar dat ik het belachelijk gaaf vind, en dat ik voor deze luitjes meer respect hebt dan voor welke goedbetaalde voetballer dan ook dat mag ook duidelijk zijn. Of je nou Messi of Ronaldo of wie dan ook bent..jongens eat gerust you're hart out.

Enfin...we are still Hooked. Want om ons heen gebeurt er vanalles. Dit is ons uitzicht vanaf ons strand lakentje die inmiddels door het zonnetje al lekker opgewarmd is.


We eten een sinaasappel,,met zand. Lekker...!! en drinken een spa fruit met zand..ook lekker!!
Proberen in iets van 1184 keer een selfie te maken wat pas bij de 1185 e keer echt goed lukt.
En schieten nog wat leuke foto's vanaf ons handdoekje..


Er word volop ge-kited en ook de wind surfers hebben het prima. Regelmatig zien we kite klasjes voorbij komen. Antix Sports bijvoorbeeld geeft meerdere kite sessie's waarvoor je je via de site van Hooked op kon geven.


En slechts €17,50 neer legt voor 1.5 uur gegarandeerd plezier. Een ideale manier om in contact te komen met deze ultieme tact van watersport. En iets wat we absoluut nog een keer gaan doen.

Wanneer we even staan te kletsen bij Antix Sports, worden we geattendeerd op 's wereld beste kitesurfers Youri Zoon, Bas Koole en Steven Akkerdijk die ter plekke on Hooked even wat leuke kusten vertonen.

Ongelofelijk vet.....En Claudia schoot speciaal voor de blog o.a. de volgende foto's. Stoked with it!!!


Volgend jaar gaan we er weer bij zijn. Maar dan gelijk het hele weekend. Je kunt namelijk blijven kamperen en 's avonds gewoon uit je plaat gaan tijdens de beachparty. Surf style we just love!!!

En wat ons betreft is dit de manier van opvoeden. Gewoon je kleine kroost kennis laten maken dit meer dan relaxte levens styltje . We are in...!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten