woensdag 10 juni 2015

Zo liefffffff

Afgelopen maandag vertrok ik samen met goede vriendin Margriet naar de kliniek waar ik als alles goed is de IUI behandeling mag beginnen. Ik had die dag twee afspraken staan namelijk een gesprek met een verpleegkundige en daarop volgend een gesprek met een maatschappelijk werkster.

Natuurlijk had ik alles weer tot in de puntjes voorbereid, dus verliepen de gesprekken best lekker, al moet ik toegeven dat ik voor die tijd best wat last had van klamme handjes, zeker wanneer er van die witte jassen aan te pas te komen, ik weet niet wat dat is met witte jassen, en ik begrijp ook niet helemaal waarom die dingen altijd wit moeten zijn want naar mijn mening doet kleur namelijk wonderen.

Maar goed de verpleegkundige was een alleraardigst vrouwtje, en ook de maatschappelijk werkster deed een flinke duit in het zakje. Kortom twee leuke dames, die de drempel ietwat deden verlagen.

Omdat mijn lieve vrienden en hun kids wisten van mijn bezoek aan de kliniek, stonden zij afgelopen zaterdag met een leuke verassing voor de deur, eerder die week had ik van dochter lief al leuke baby sokjes gekregen welke eigenlijk in het verassing pakket thuis hoorden, maar madame kon niet wachten vandaar de sokjes vooraf. Nu was ik zaterdag gezellig aan de vlotter dus stonden deze lieverds voor een dichte deur.

De volgende dag maar proberen, zullen ze gedacht hebben. Maar ook die dag was de vogel gevlogen want wij bedachten gezellig naar vestingstadje Bourtange te gaan om ons eens te verdiepen in de 80 jarige oorlog. Zo gezegd zo gedaan, en weer stonden zij voor die dichte deur. Dan maar een lief appje, zal de mama gedacht hebben. En zo gebeurde het dat poging drie een geslaagde poging werd. Ik kreeg een onwijs leuk cadeau van ze. Zo lieffff !!!!!

1 opmerking:

  1. LIEF!!!! Mijn dochter lief kan gewoon nu al niet wachten tot het zover is....

    BeantwoordenVerwijderen