zondag 13 december 2015

Ho ho ho...de kerst win-actie van Puurhappy is begonnen.

Puurhappy's té gekke kerst win-actie!!!!

Eindelijk, eindelijk, eindelijk daar is ie dan!!! de win -actie. Afgelopen vrijdag al aangekondigd en vandaag is het zover.

Ik kan me heel goed voorstellen dat jij als lezer elk kwartier op de blog gekeken hebt om te zien of er al iets spannends op stond. Maar hé, ook ik moest van mezelf enige kerstsfeer in huis aanbrengen. Het aardig gelukt.


Geen kerstboom want kerstbomen en ik gaan niet samen. Ik begin er spontaan van te janken, iets met een spanningsboog en een aardig kort lontje.

Nee ik ben creatief op een andere manier. En vanavond zal ik er een foto van maken. Hebben jullie nog iets om van te smullen.

Sinds ik de kerstboom uit mijn leven verbannen heb, heb ik al aardig wat andere kerst creaties bedacht. En omdat dit gepaard ging zonder een enorme huilbui houd ik me maar vast aan die traditie.Afijn, je zult wel denken, stopt met dat gezever over kerst creaties wij willen die win-actie nu wel eens meemaken.

Maar natuurlijk hier is ie dan.

De win-actie


Als jij raad hoeveel kerstschuimpjes er in deze vaas zitten, en het geschatte aantal in een opmerking onderaan dit blogbericht achterlaat, maak je kans op een keileuk kerst cadeautje voor onder de boom. Mede mogelijk gemaakt door mijnblokje.be. Om een reactie achter te laten moet je wel een google+ account hebben.


De win- actie loopt tot zondag 20 december. De winnaar zal eveneens die dag via de blog bekend gemaakt worden. En krijgt zijn of haar kerst presentje zo snel mogelijk thuis gestuurd.


Tip voor deelnemers: Zorg dat je altijd reageert met een link naar je blog of facebook account, Dit stelt mij ( de blogger) in staat om contact met je op te nemen indien nodig.

Merry Christmas  lieve mensen.

 Ik eet nog snel even wat kerst chocolaatjes want van de schuimpjes moet ik nu afblijven.6 opmerkingen:

 1. Dat witte gewei in gouden kader met kerstballen aan vind ik alvast supermooi!

  Wat de wedstrijd betreft: mijn zoontje Tristan gokt op 28...
  Ann Desmet ( https://www.facebook.com/desmet.ann )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geweldig wat leuk!!! het witte gewei heb ik destijds bij de Intratuin gekocht. Het gouden kader is nog een kader van mijn grootouders, ik vond het zo keigaaf en wist er gelijk een goede bestemming voor.

   Alvast een gezellig weekend gewenst, en vele groetjes aan de Tristan.

   Verwijderen