maandag 18 januari 2016

Sneeuw v.s fun

Yup I had a great weekend!!!

En hoe kan het ook anders. Ik, de sneeuw en extreme kou gaan prima samen. De perfecte combinatie om er eens flink om uit te trekken.

Snowboard broekje aan,


the same geld voor de sokken,don't forget the jacket, beanie op , gloves uit de koffer en hoppa, get some awesome time out there!!


Pik nog even een meer dan geslaagde verjaardag mee van onze Jens die alweer 9 kaarsjes op zijn zelfgemaakte "Abel" taart mocht uitbazen.


Voeg daarbij o.a. wat dierbare vrienden, een overheerlijke zelfgemaakte lasagne, wat ijskoude pintjes en een hoop gezelligheid toe en de tred voor mijn perfecte weekend is gezet.

Love it...love them..love the snow...love the sun!! kortom een hoop om van te houden.
Een weekend om van te houden.En dan ook nog even perfect afsluiten door samen met je zusje in een schelp van de zandbak het heuveltje in het park te trotseren. Behalve de zandbak hebben we verder niks gebroken.

Aankomende week staat in het teken van Cryos Denemarken. We houden het nog even koud, want een dezer dagen moet ik de stikstofstof tank bestellen, waarin het rietje met daarin het goedje van de donor bij -196 graden Celsius wel heel koud vervoerd gaat worden.

Mijn eigen expeditie Noordpool. Hoe leuk!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten