maandag 11 april 2016

Helemaal nieuw

Afgelopen woensdag publiceerde ik nog een post, niks aan het handje zal je zeggen, tot 20 minuten later mijn laptop het begaf. Ik probeerde nog een keer op te starten, dat lukte. " Thank god" dacht ik nog "dat scheelt me weer een hoop centen". Een soort van vreugde dansje volgde. Ik was happy, very happy. 

Wat volgde was een ritje naar de Media markt, een hoop ergernissen, een heleboel lawaai, en een installatie die lang op zich liet wachten. En in no time was ik van Happy naar verre van Happy in, wat zal het geweest zijn? 20 minuten?

Nu staat er hier een nieuwe laptop op mijn bureau. Eentje waar ik op blog gebied goed mee verder kan. Eentje waar ik echt nog aan moet wennen. Eentje die er aan bijgedragen heeft dat ik vanaf afgelopen vrijdag met 1 rib minder door het leven zal gaan.

De nieuwe laptop en ik moeten nog vriendjes worden. Iets wat wel gaat lukken maar wat in mijn ogen gewoon nog even wat tijd kost.

Enfin...met de nieuwe laptop staan er gelijk een hoop veranderingen voor de deur. Binnenkort stap ik namelijk over naar WordPress, zodat de blog een leuke boost krijgt. Een iets meer professionele uitstraling. Ik kocht een eigen domein naam en daarmee een uniek iets. 


Er is werk aan de winkel, er moet een nieuwe opmaak komen dus begin ik alvast te schetsen. Op welke onderwerpen ga ik me richten? Wat is van levensbelang voor het neerzetten van een goede blog? Vragen waar ik me de komende tijd in ga verdiepen.


Ondertussen blijf ik gewoon nog even lekker via blogger werken. Iets wat toch ook wel als erg vertrouwd voelt. 

Een nieuwe laptop, een nieuwe website en straks hopelijk ook nog een nieuw leventje. Want afgelopen woensdag maakte ik een afspraak bij een fertiliteitskliniek in Friesland voor een intake gesprek. Ergens eind mei kan ik terecht, jippie ka jee. 

Eind mei pas? Zal je denken. Ja ja...keep kalm we hebben nog het één en ander aan super relaxte zon-overgoten, met alcohol gevulde dagen voor de boeg. Wat dacht je bijvoorbeeld van Koningsdag!! En ik kan nog wel wat van die dagen op noemen, maar dan maak ik het je wel heel makkelijk. 

Ik ga natuurlijk niet verklappen op welke datum ik naar de kliniek ga, want ergens moet er toch een beetje aan spanning opgebouwd worden. Zodat jullie je af gaan vragen: Hoe zit dat eigenlijk met Louise en haar gebroed? Zal ze al...? En hoe gaat dat dan?  

Tactiek..allemaal tactiek zodat jullie als lezers nog een terug komen. Iets wat je natuurlijk sowieso al wel doet, maar je nu at least 1 reden meer hebt om nog eens vaker in te haken.

 

2 opmerkingen:

  1. Tuurlijk blijven we terugkomen! ;-)
    Succes met de nieuwe laptop! Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd leuk iets van jullie te horen. Heel veel liefs

    BeantwoordenVerwijderen